BEDRIJVEN

Rio-service focust zich op bedrijfsgebouwen, appartementsblokken en beheerscentrales.


Rio-service zorgt steeds voor een moderne en snelle oplossing voor al uw problemen. Ons materiaal en onze mankracht zijn volledig voorbereid om ook bedrijven, klein of groot, te ondersteunen met hun rioolproblemen. Het opsporen van de problemen doen wij in no-time dankzij de laatste nieuwe camera-inspectie technieken.

Wij werken voor KMO’s, grote bedrijven, scholen, beheerscentrales, de overheid en andere grote structuren. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector voor allerlei klanten, middelgroot of groot, hebben wij steeds de oplossing klaar die u zoekt!
Naast het opsporen van problemen kunnen we voor u een nieuwe riolering installeren of een renovatie van bestaande riolering uitvoeren. Ook controles van uw rioleringsstelsel en daarop volgende verbeteringen voeren wij graag uit! We hebben een uitgebreid arsenaal aan rioleringswerken die we uitvoeren, waaronder ontstoppingswerken, vernieuwen van deksels, klinkerwerken, ..

Rio-Service biedt u ook dé totaaloplossing voor al uw rioleringsproblemen: een totaalpakket aan diensten, controles en onderhoud zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken! Indien u toch een probleem heeft, staan wij binnen de 24u klaar om dit op te lossen.

© Copyright 2019 Rio Service - All Rights Reserved